Een heldere en duidelijke weergave van uw bedrijf schept vertrouwen en laat zien waar u voor staat. Een goede presentatie is dan ook van essentieel belang. Wij kunnen u daarbij helpen want een bedrijfsreportage met professionele foto’s kan het verschil maken.

Een zakelijk portret op uw website laat zien wie u bent. Dat een professionele foto in uw voordeel werkt is natuurlijk duidelijk. U kunt hem natuurlijk ook als profielfoto gebruiken voor uw social media want ook daar mag een goede foto niet ontbreken.

Woningen fotograferen wij voor makelaars maar ook voor particulieren. Een succesvolle verkoop begint bij een goede presentatie, sfeervolle foto’s mogen daarbij niet ontbreken. De best gefotografeerde woningen verkopen het snelst, een potentiele koper dient immers geprikkeld te worden om een woning te gaan bezichtigen. Wij zorgen er voor dat de verschillende vertrekken optimaal in beeld worden gebracht en een goede indruk geven van de verschillende ruimtes. Wij leveren de foto’s in een hoge en in een lage resolutie, een hoge resolutie voor de brochure en de lage resolutie voor op het internet. Voor een nog betere indruk van uw woning bieden wij ook de mogelijkheid voor 360° foto's van uw huis. Wanneer er een afspraak wordt gemaakt om een woning te laten fotograferen bespreken we samen het plan van aanpak 

Powered by SmugMug Owner Log In